artnr.
3400069

Toko Island 6+

Aanbiedingsprijs € 25,00 incl. BTW Normale prijs € 29,95
Voeg toe aan verlanglijst
Specificaties
Meer informatie
Nettogewicht 1.133000
Rubriek Gezelschapspel kinderen (6 - 12 jaar)
Duur 15 tot 30'
Leeftijd vanaf 6+
Aantal spelers 1 tot 4
Info

Je vaart met je vrienden naar dit mysterieuze eiland vol verborgen schatten. Sinds je de kaart van dit paradijs hebt ontdekt, kom je regelmatig terug om waardevolle spullen mee te nemen voor je vrienden, onderzoekers en wetenschappers.

Wees efficiënt en vind ze allemaal voordat je zonder gereedschap komt te zitten. Gebruik je geheugen en kies zorgvuldig de hulpmiddelen waarmee je naar de schatten op het eiland kunt zoeken.

Gebruik je deductieve vaardigheden om de beste manier te vinden om de gereedschappen op je boot te gebruiken en legendarische prestaties te behalen. Deze prestaties kunnen als souvenir worden bewaard in een trofeeënboekje.

In Toko Island zijn de personages en items echt en worden ze uitgelegd achteraan in de spelregels. Ontdek waar Josephine Kablick bekend om staat, waar een grafoscoop voor wordt gebruikt en waar de term pounamu vandaan komt.

Toko Island is een coöperatief geheugenspel dat het hele gezin meeneemt op reis. De verschillende missies zorgen voor een grote herspeelbaarheid en uitdagingen van verschillende moeilijkheidsgraad.

 

- Een sterk thema, meeslepende illustraties en geweldige herspeelbaarheid

- Werk samen om 10 schatkaarten te verzamelen voordat je zonder gereedschap komt te zitten!

- Innovatief coöperatief geheugenspel met 4 modi en 3 moeilijkheidsgraden.

Ontdek meer producten