Wat is een creapakket?

ORIGINELE KNUTSELIDEEËN VOOR TWINTIG KINDEREN!

Creapakketten zijn speciaal ontworpen voor groepen van twintig kinderen. Elk pakket bevat de nodige materialen én een duidelijke werkbeschrijving om ten minste twintig werkstukken te maken. De pakketten zijn ruim berekend, onder andere omdat wij ons houden aan de verpakkingseenheid van onze leveranciers.

De pakketten worden ingedeeld in 4 leeftijdscategorieën: 4+, 6+, 8+ en 10+. Deze categorieën zijn indicatief: je kan zelf best het niveau inschatten van de groep waarmee je aan de slag gaat.

Bij elk pakket staan er ook klokjes. Dat wil zeggen dat je soms meerdere knutselmomenten nodig hebt om je werkstuk te kunnen afwerken.

  • 1 klokje: dit creapakket kun je in één keer volledig afwerken.
  • 2 klokjes: er is droog- of voorbereidingstijd nodig voor je het werkstuk kunt afwerken.

Pakketten kunnen niet per kind besteld worden. Eén pakket is dus altijd voor twintig kinderen. Als je met meer kinderen wilt knutselen, volstaat het om zelf losse materialen bij te bestellen. Vraag gerust advies aan een verkoopster in onze winkels of bel even naar het informatienummer van De Banier.

Elk jaar wordt het assortiment Creapakketten aangepast: de populairste blijven in het assortiment, andere worden vervangen door nieuwe ideetjes. Op die manier kun je altijd weer met leuke creaties voor de dag komen!