Wat is een creapakket?

ORIGINELE KNUTSELIDEEËN VOOR TWINTIG KINDEREN!

Creapakketten zijn speciaal ontworpen voor groepen van twintig kinderen. Elk pakket bevat de nodige materialen én een duidelijke werkbeschrijving om ten minste twintig werkstukken te maken. Je vindt een overzicht van al het inbegrepen materiaal op de productpagina van het pakket of op de zijkant van de doos. Telt je groep meer dan 20 kinderen? Dan kun je aan de hand van de artikellijst gemakkelijk extra materialen bijbestellen. Vraag gerust advies aan een verkoopster in onze winkels of bel even naar het informatienummer van De Banier.

De pakketten worden ingedeeld in 4 leeftijdscategorieën: 4+, 6+, 8+ en 10+. Deze categorieën zijn indicatief: je kan zelf best het niveau inschatten van de groep waarmee je aan de slag gaat.

Elk pakket vraagt een beetje voorbereiding: van het materiaal klaarleggen tot de handleiding doornemen. Wanneer een pakket een grotere voorbereiding vraagt staat dit duidelijk vermeld.

De meeste pakketten zijn ontworpen om in één knutselmoment af te werken.  Reken hiervoor gemiddeld een tweetal uur. Maar soms is het nodig om je werk even te laten drogen of vraagt het knutselen meer tijd.  In hoeveel knutselmomenten je het Creapakket kan afwerken staat duidelijk vermeld.

Elk jaar wordt het assortiment Creapakketten aangepast: de populairste blijven in het assortiment, andere worden vervangen door nieuwe ideetjes. Op die manier kun je altijd weer met leuke creaties voor de dag komen!